Jotun Yachting Hard Wax - 0.5 L

Jotun Yachting Hard Wax - 0.5 L

Jotun Yachting Hard Wax er den ultimative beskyttelse for din båd og sikrer, at overfladerne forbliver modstandsdygtige mod slid og solens skadelige UV-stråler.

189.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

Jotun Yachting Hard Wax - Bådpolering

Brug Hard Wax på helt nye og fuldstændig rengjorte overflader. Du rengør let og effektivt med BoatWash - også fra Jotun, inden du polerer med Hard Wax. Du påfører blot et tyndt lag med en blød klud. Flot båd i lang tid med Hard Wax. Bestil en dunk med 0

Læs mere

Jotun Yachting Hard Wax - 0.5 L

Jotun Yachting Hard Wax er den ultimative beskyttelse for din båd og sikrer, at overfladerne forbliver modstandsdygtige mod slid og solens skadelige UV-stråler. Denne kraftfulde voks er designet til at forsegle og bevare gelcoat, maling og glasfiber på bå

Læs mere

Jotun Yachting Hard Wax-0,5 L

Sørg for at overfladen er pæn, ren og ikke beskadiget inden påføring af Hard Wax fra Jotun. Påføringsmetode: 3M måtte Bomuld >Klud Svamp OBS: Lad voksen tørre indtil den bliver mat. Poler derefter til en flot glans, der holder i til 12 måneder.

Læs mere

Jotun Yachting Hard Wax-1 L

Sørg for at overfladen er pæn, ren og ikke beskadiget inden påføring af Hard Wax fra Jotun. Påføringsmetode: 3M måtte Bomuld Klud Svamp OBS: Lad voksen tørre indtil den bliver mat. Poler derefter til en flot glans, der holder i til 12 måneder.

Læs mere