Jotun Yachting Boatwash - Bådrengøring

Jotun Yachting Boatwash - Bådrengøring

BoatWash er et kvalitetsprodukt, der effektivt rengør båden for snavs, fedt og salt samtidig med, at overfladen bevarer sin glansfulde overflade.

199.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

Jotun Yachting Teak Cleaner (1L) - Bådrengøring

Teak Cleaner er vandbaseret. Fordel cleaneren på træværket og lad det virke 5-20 minutter inden du vasker det af med rent vand. Det er effektiv og skånsom rengøring, der holder dit træ i din båd flot. Teak Cleaner leveres i en flaske med 1 liter.

Læs mere

Jotun Yachting Boatwash - Bådrengøring

BoatWash er et kvalitetsprodukt, der effektivt rengør båden for snavs, fedt og salt samtidig med, at overfladen bevarer sin glansfulde overflade. Bestil en bøtte med 1 liter, og så er det bare at komme i gang med børsten!

Læs mere

Jotun Yachting Boatwash - 1 L

Jotun Yachting Boatwash er den ultimative løsning til effektiv og skånsom rengøring af din båd. Uanset om du har en sejlbåd, motorbåd eller en luksuriøs yacht, vil Boatwash hjælpe med at holde din båd skinnende ren og i topform. Den er formuleret til at f

Læs mere

Jotun Yachting Boatwash

Læs altid vejledningerne fra producenten i henhold til blandingsforhold og dets lige, for at sikre et optimalt resultat. Fortynder: Vand Påføringsmetode: Pensel (anbefalet) Bomuld Klud Svamp 3M måtte

Læs mere