Jotun Yachting Textile Cleaner - 1 L

Jotun Yachting Textile Cleaner - 1 L

Jotun Yachting Textile Cleaner er en førsteklasses løsning til rengøring og vedligeholdelse af tekstiloverflader om bord på din båd.

149.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

Jotun Yachting Textile Watershield - Tekstilimprægnering

Sørg for at rengøre tekstilerne grundligt inden du påfører Textile Watershield. Sæben skal være skyllet grundigt af, og overfladen skal være helt tør. Så sprayer du imprægnering på - nemt og hurtigt. Nu kan du nyde resultatet med en båd, der er flottere

Læs mere

Jotun Yachting Textile Cleaner (1L) - Tekstilrengøing

Textile Cleaner er Jotuns kvalitetsrengøringsmiddel baseret på surfaktanter, emulgeringsmidler og vand. Textile Cleaner er skidt for snavs og godt for miljøet. Du bestiller en bøtte med 1 liter.

Læs mere

Jotun Yachting Teak Cleaner (1L) - Bådrengøring

Teak Cleaner er vandbaseret. Fordel cleaneren på træværket og lad det virke 5-20 minutter inden du vasker det af med rent vand. Det er effektiv og skånsom rengøring, der holder dit træ i din båd flot. Teak Cleaner leveres i en flaske med 1 liter.

Læs mere

Jotun Yachting Teak Cleaner - 1 L

Jotun Yachting Teak Cleaner er den ideelle partner til rengøring og gendannelse af teaktræets naturlige skønhed på din båd. Med sin specialformulerede opskrift renser og lysner den teaktræets overflader uden at beskadige strukturen, så træet kan fremstå s

Læs mere